Anadolu kültüründe bereketin simgesi

Her Yemeğin Lezzet Hikayesi Bir Ekin Tarlasında Başlar

5 Ocak 2024

Türkiye’nin En Büyük Satış ve Dağıtım Şirketi Düzey, Ekin markasıyla Usla’da keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Düzey Genel Müdürü Arif Varolan, “Ekin ile gerçekleştirdiğimiz her projeden mutluluk duyuyoruz ve 2024’te gerçekleştirmek için adım attığımız projelerimiz için..

Türkiye’nin En Büyük Satış ve Dağıtım Şirketi Düzey, Ekin markasıyla Usla’da keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Düzey Genel Müdürü Arif Varolan, “Ekin ile gerçekleştirdiğimiz her projeden mutluluk duyuyoruz ve 2024’te gerçekleştirmek için adım attığımız projelerimiz için heyecanlanıyoruz” dedi.

İSTANBUL (AA) – Koç Topluluğu’nun hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren şirketi Düzey, Ekin markası ve yönetim ekibini Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nde (USLA) workshop’ta buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Düzey Genel Müdürü Arif Varolan ve üst yönetim ekibi Usla’nın şefi Hakan Şen ile birlikte mutfağa girerek, Ekin ürünleriyle hazırlanan menü ile mutfakta hünerlerini sergiledi.

Bu yıl tanıtımını ‘Anadolu’nun Geleneksel Lezzet Sırrı’ sloganıyla yapan Ekin, sadece bir lezzet hikayesi olarak değil bereketli topraklara bağılıyla Türk yemek kültürünün anlatıcısı, emeğe saygı vizyonuyla yerel üreticilerin destekçisi, lezzet çeşitleriyle iyi yemek kültürünün eşlikçisi olarak raflarda sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Düzey Genel Müdürü Varolan, bu etkinliğin sadece bir yemek deneyimi değil, aynı zamanda Ekin markasının taşıdığı misyonu ve lezzetin ardındaki hikayeyi vurgulayan bir buluşma noktası olduğunu belirterek, ‘Ekip olarak, markamızın kalbinde yatan değerleri sağlıklı ve yaratıcı menüler eşliğinde ifade ettik. Ekin ile gerçekleştirdiğimiz her projeden mutluluk duyuyoruz ve 2024’te gerçekleştirmek için adım attığımız projelerimiz için heyecanlanıyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Ekin'den Haberler
Tümünü gör